Хидроразрушаването е техника за отстраняване на бетон, която използва вода под високо налягане, за отстраняване на повреден и здрав бетон. Този процес осигурява отлична свързваща повърхност за ремонтни материали и нови покрития. За първи път разработена в Европа през 80-те години , тази технология стана широко приета за отстраняване на бетон и подготовка на повърхности.

Пробласт се стреми към иновативност и революционни услуги. Затова ние разполагаме с технологии от ново поколение Хидроразрушаеми Роботи и Помпи.

Хидроразрушаема помпа Ecosilence 400 1300 Bar

aХидроразрушаване - Hidrodemolition

Ecosilence 3.0 е безшумен помпен агрегат с високо налягане и е наистина революционен по отношение както на ефективността, така и на ползите за околната среда. 

Хидроразрушаем робот AQUA CUTTER 410A Evolution 2.0

Хидроразрушаване - Hidrodemolition

Той е малък, компактен и подходящ за всякакви операции. Най-важното е, че върши работата всеки път. С помощта на шарнирно рамо можете да достигаме хоризонтални, вертикални и горни зони по-лесно от всякога.

Хидроразрушаването не се използва толкова за разрушаване, колкото за проекти за възстановяване и защита на повърхности. Когато бетонът се е влошил или армировъчната стомана е започнала да корозира, е необходимо да се отстранят всички нездрави бетонни и армировъчни пръти , за да се замени с нов бетон и да се запази целостта на конструкцията.

Този процес също е използван за отстраняване на здрав бетон, който не е компрометиран по никакъв начин. Това може да се направи, за да се инсталира система за превантивна катодна защита или за отстраняване на бетон в конструкции, в които вибрациите са проблем. За разлика от разрушаването с механични инструменти или хидравлични чукове, хидроразрушаването не произвежда вибрации в цялата конструкция и следователно не причинява микропукнатини.

Имате нужда от хидроразрушаване?

Ако имате нужда от хидроразрушаването за остраняване на бетон, потърсете експертното мнение и се доверете на дългогодишния опит на Фирма Пробласт. Ние ще се погрижим за всичко!